Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Özellikle santimantal ve kıymetli materyallerin evetğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Türkiye’bile mevzii yönetmeliklere gereğince ne konstrüksiyonlarda yangın kapısı değerlendirmek zorunludur bakacak olursak;

l Tütün sızıntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi katkısızlar.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve izlemek bileğerlidir.

Yangın kapılarının ve elan birgani yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın ne sağlamlandığını öğrenmek üzere yapı taşı durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve yamanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı sıkıcaya kapanmaktadır.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) yapı taşı amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide gestaltlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki tütün, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu aksi koşulların öteki yangın kapısı katlara geçişini karışmak veya olanaklı evetğu denli geciktirmektir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın reva standartlara ve yönetmeliklere iyi olup olmadığını belirlemek muhtevain kimlik ve sertifikalar arama edilmelidir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince değişiklik göstermektedir. Fiyatı etkileyen asliye müessir kapının nâre peklik seviyesidir. Bu hırse peklik seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme organizasyonları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Kapı rabıtlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına saika evet.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte kötüı akçakesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emin zemin oluşturur.

Kullanılan kapı fitili kucakin esrar sızdırmazlık şgeriı yoksa daha iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim katkısızlanabilir.

Hakikaten yangınlardan korunmak dâhilin yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page