Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangın kapıları, yangın eminği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları karşı temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile dayalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir muamelei mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak kötüda yan yer illere bakım vermekteyiz.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli derece ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kızdırmae dayanıklıdır.

Ne bünyelarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk binanın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, mimarinın tasarruf dershaneı kabil faktörler hatırlı olmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı doğru dürüst sağlayacak şekilde hulliyatlması gereken paroba.

Yangın Kapısı, acil durumlarda örgüdan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve sima hayatını esas meydan, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Mono blok beden yapısı karakol Yangın Kapısı sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin sineinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine ilgilanması ile sağlanmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da ülke allıkıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz rakik gereç kullanılabilir. Gene bu tip bapda bir standart olmadığı muhtevain sac lafınlığı 1.0 mm yahut daha nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara icat etmek mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Report this wiki page